سربازان غایب

سربازان غایب

سربازان غایب

سربازان غایب

کمتر از یارانه پرداختی یک ماه دولت می شود سربازی اجباری را برای همیشه به فراموشی سپرد و 300 هزار بیکار را استخدام کرد

 بودجه ارتش و سپاه و نیروی انتظامی در بودجه 93 بوجه سپاه  44 هزار و 566 میلیارد و 686 میلیون ریال  
بوجه نیروی انتظامی 45  هزار و 164 میلیارد و 484 میلیون ریال   و بوجه ارتش  51 هزار و 85 میلیارد و 584 میلیون ریال  است ، تعداد سربازان وظیفه هم چیزی حدود 500 هزار نفر می باشد.،در صورت جایگزین شدن سربازان وظیفه با سرباز حرفه ای نیاز به استخدام حدود 300 هزار نفر هست. ( بسیاری از سربازان وظیفه هیچ کاری برای انجام دادن ندارند،تعداد زیادی نیروی کادر صرف مراقبت و آموزش نیروی وظیفه می شه،سرباز وظیفه دو ماه آموزشی دارد) 500 هزار سرباز با حدود هزینه ماهیانه 200 هزار تومان نیاز به بودجه 1200 میلیارد تومان سالانه دارند. 300 هزار نیروی کادر با میانگین حقوق یک میلیون تومن ماهانه نیاز به سه هزار و ششصد میلیارد تومن بودجه سالانه دارند. یعنی با بودجه ای معادل 2800 میلیارد تومن در سال میشه کلا سربازی اجباری را برای همیشه به فراموشی سپرد. یعنی فقط با افزودن سی درصد به بودجه سپاه و ارتش و نیروی انتظامی -  یعنی با کمتر از یارانه پرداختی یک ماه دولت می شود 300 هزار نفر بیکار را استخدام کرد. و ارتش حرفه ای تشکیل داد.

پس اینکه مسئولان بخصوص سردار موسی کمالی ادعا می کند بوجه ندارند دروغ است. ذات دیکتاتوری خود را می خواهند نمایان کنند. چون عادت به استفاده از نیروی کار مجانی کرده اند

روانشناسی سردار سرتیپ موسی کمالی 3

 

سردار سرتیپ موسی کمالی که همگان بر بیماری سادیسم آگاه هستند. و سردار به همین دلیل به شهرت  رسیده است. شنیده  ها حاکی از آن است که به دلیل انتقاد فراوان مردم و جوانان در رسانه ها به سربازی اجباری وی بسیار خشمگین است. به نقل از یک منبع آگاه وی به تازگی صبح تا شب در اینترنت در سایت ها و رسانه های خبری کامنت می گذارد و سعی در تعریف و تمجید سربازی دارد. و بخصوص چند تا نکته است که همیشه در کامنت ها مشخص است: مثلا خدمت سربازی اجباری بدون حقوق باعث می شود مرد شوید. بخصوص با نام های دخترانه کامنت گذاشته می شود! وای خجالت داره سردار. و یا سعی در تفرقه افکنی بین جوانان دارد که مثلا " ما رفتیم باید شما هم بروید سربازی" " "یا مثلا خدمت جزء تکلیف دینی است" یا ... البته اگر کسی یک کتاب روانشناسی مطالعه کرده باشد به راحتی کامنت های سردار کمالی را از نوع بیماری و ادبیات وی شناسائی می کند
از اینها گذشته سردار بیشتر از سربازان غایب قلم به دست شاکی است که این معضل اجتماعی نقد می کنند.  مسئولان نظام وظیفه پیشنهاد معافیت سنی را ارائه داده اند ولی موسی کمالی عزیز به شدت مخالفت کرده است و گفته باید سربازان غایب دستگیر و تیرباران کرد.
تازه گی ها هم سردار سرتیپ بیمار ما به دنبال دعوت نامه سایت بالاترین است تا بتواند در آنجا کامنت بگذارد و از خدمت مقدس اجباری سربازی دفاع کند.
سردار موسی خجالت نداره دعوت نامه بالاترین خواستی به مدیریت سایت بالاترین حاج مهدی یه ایمیل بزنید برای شما دعوت نامه ارسال می کنند.  فقط خشونت به خرج نده واق واق زیاد باعث می شود. سر پیری سکته مغزی   کنی آن موقع ما دل تنگ می شویم.



تبعیض بین یک روحانی و فرد عادی ، معنی عدالت در حکومت اسلامی

تبعیض بین یک روحانی و فرد عادی ، معنی عدالت در حکومت اسلامی

در کشور ما یک فرد عادی که وارد دانشگاه آزاد می شود و با پول خود ادامه تحصیل می دهد  و خانواده وی با هزار بدبختی هزینه دانشگاه آزاد و مسکن و خورد خوراک او را می پردازند.  و وی مجبور است برای دریافت مدرک تحصیلی خود 2 سال به خدمت سربازی اجباری برود. ولی یک  فردی که می خواهد روحانی بشود  بدون کنکور وارد حوزه علمیه می شود از همان روز اول حقوق دریافت می کند. خوابگاه  و خورد خوراک مجانی با امکانات کامل مانند تلویزیون LCD  کامیپوتر ، اینترنت پرسرعت بدون فیلتر در اختیار او قرار می دهند. و تا زمان اتمام حوزه در رفاه کامل زندگی می کند. بعد  از اتمام طلبگی وی از سربازی اجباری معاف است. ولی فرد عادی که با هزینه خود و با بدبختی تحصیل کرده است. باید 2 سال بردگی حکومت اسلامی را بکند. روحانیون و رهبر ایران معتقد است سربازی امری است مقدس در حالی که خود روحانیون حاضر به انجام این امر مقدس  نیستند.

بعد از اتمام سربازی اجباری فرد عادی باید سالها تلاش کند تا بتواند برای امرار معاش کاری پیدا کند.

ولی یک روحانی بعد از اتمام حوزه و معافیت از سربازی اجباری از اوقاف حقوق دریافت می کند. بدون اینکه کاری انجام دهد یا شاغل باشد.

در این چند سطر سعی نمودم عدالت اسلامی را به خوانندگان این متن نشان دهم.

نامه یک سرباز غایب به آقای محمد نوری زاد

جناب آقای محمد نوری زاد از شما تقاضا دارم مستندی از بدبختی و مرگ تدریجی سربازان غایب  بسازید.

به نام خدا

نامه  یک سرباز غایب به آقای محمد نوری زاد
با سلام خسته نباشید خدمت آقای نوری زاد کارگردان و فعال حقوق بشر، همیشه نوشته های شما را دنبال می کنم. در این نامه سعی دارم به مشکلات عده کثیری از جوانان ایران که به خاطر غیبت از سربازی در محرومیت کامل اجتماعی زندگی می کنند بپردازم.طبق آمارهای غیر رسمی و  درصدهای که مسئولان اعلام می کنند نزدیک سه یا چهار میلیون سرباز غایب در ایران وجود دارد. و سرداران محترم همیشه تهدید به بازداشت این قشر می کنند. در حالی که بازداشت 3 میلیون نفر وافعا خنده دار است.
سربازان غایب  از تمام حقوق اجتماعی مانند ادامه تحصیل در دانشگاه ،خروج از کشور ،استخدام دولتی و غیر دولتی ،دریافت جواز کسب ،وام و دریافت گذرنامه و حتی گواهینامه  رانندگی  و... محروم هستند. یعنی یک سرباز غایب متولد 55 با حدود 37  سال سن و یک متولد 60 با حدود 32 سال سن در حالیکه در بسیاری موارد دارای زن و فرزند هستند همچنان در محرومیت هستند.در سال های قبل که امکان خرید سربازی برای متولدین 55 تا 62 وجود داشت. ولی متاسفانه نتوانستند خدمت سربازی را خریداری کنند و تا به حالا  یک شخص متولد 55  ، 19 سال است در محرومیت اجتماعی زندگی می کنند چون از اقشار ضعیف و فقیر جامعه هستند. بنده نویسنده نامه متولد 56  می باشم ولی در زمان فروش سربازی به دلیل مشکلات مالی توان خرید آن را نداشتم و صبح تا شب کار می کردم تا برای خرید سربازی پول تهیه کنم که یک شب ه بدون اطلاع رسانی قانون تغییر کرد.و تا به حال به دلیل بی پولی تقاص  پس می دهم.  در این بین هر چه زمان می گذرد بر تعداد مشمولان غایب اضافه می شود. سربازغایبی که 19  سال محرومیت کامل اجتماعی تحمل کرده و اگر جرمی هم مرتکب شده باشد در این 19 سال تقاص آن را پس داده و دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد که با بخشودگی اضافه خدمت و در این سن به خدمت سربازی برود.  برای یک مشمول 37 ساله  نه دیگر امکان استخدام در این سن هست، نه امکان ادامه تحصیل، آیا به حاشیه راندن چند میلیون جوان فعال جامعه و بلا استفاده گذاشتن امکانات مالی و استعدادهای چند میلیون سرباز غایب و محرومیت از دانشگاه برای آنها مجازات عادلانه است بابت انجام ندادن چند ماه خدمت سربازی باشد؟ وجود ۱۹ میلیون نفر بی‌سواد و کم‌سواد در سطح کشور  به سود جامعه هست؟ که یکی از دلایل آن خدمت سربازی اجباری است. آیا خدمت سربازی یک فرد 37 یا 36 ساله برای کشور این همه مفید است؟ 

محرومیت های غیبت سربازی ناقض اولیه حقوق انسانی مثل حق کسب و کار آزاد و یا حق تحصیل و داشتن گذرنامه حق هر انسانی است و فقط در کشورهای کاملا دیکتاتور و کمونیستی این حقوق سلب می شود. 
متاسفانه همه سایت ها و رسانه های خبری سربازان غایب را کاملا بایکوت کرده اند. صدها نامه به دفتر رهبری نوشته ایم حتی نامه های سرگشاده به مقام رهبری نوشته ایم اما دریغ از یک نرمش ،فقط نرمش قهرمانانه برای کسانی است که توان مقابله با آنها را ندارند. یا بهتر بگویم ظریف در خارج و کلفت در داخل. از شما تقاضا دارم مستندی از بدبختی و مرگ تدریجی زندگی این افراد بسازید. مطمئنم اگر چنین اقدامی انجام دهد مستند ساخته شده جایزه های نهادهای معتبر جهانی را خواهد برد  چون هیچ کشوری حاضر نمی شود نیروی جوان خود را به حاشیه براند مگر کشورهای دیکتاتوری مثل کره شمالی سومالی ، سوریه  امیدوارم در صورت ساخت چنین مستندی باعث شود مشکل عظیمی از معضل جامعه کم شود.

با تشکر
سعید
یک سرباز غایب